ENEA dhe "Baskin Robbins" nisur një projekt të përbashkët

ENEA dhe "Baskin Robbins" nisur një projekt të përbashkët

SHA "ENEA" së bashku me "Baskin Robbins" ka krijuar një linjë e akulloreve "ENEA". 
1 gusht 2015, ditëlindja e fairgrounds, për të e cila është dedikuar projektin, menjëherë filloi shitjen katër shijet e akullores, "ENEA" "ENEA Vanilla", "ENEA Strawberry akullin" dhe "ENEA rrushit akull." Të gjitha varieteteve janë prodhuar në fabrikën e Moskës "Baskin Robbins". 
Akullore do të shitet në territorin e ENEA në kafene "Baskin Robbins" dhe në dyqane me pakicë në të gjithë Rusinë. Prezantimi i varieteteve të reja u mbajt në ditëlindjen e VDNH në pavijon "akullore". Vizitorët në park parë shijuar akullore. 
CJSC "BRPI" (Baskin Robbins) është regjistruar në vitin 1990. Në vitin 1996 në Moskë, u hap fabrika më e madhe në Evropë në nivel ndërkombëtar për prodhimin e akullore premium. Network "Baskin Robbins" është e përfaqësuar në 128 qytete të Rusisë dhe vendet e CIS.

Lexo më shumë:   kamerierë punësuar McDonald ruse

Ju gjithashtu mund të pëlqen

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *