Si mund të fitoni në Instagram

social Networking
social Networking

Tired of punës së rëndë rutinë për pennies dhe duan për të ndryshuar - krijoni blogun tuaj që në fakt mund të bëhet burim mjaft i mirë i të ardhurave, dhe madje edhe të sjellë një të ardhura multimillion-dollar nëse lëshoj atë në faqen e internetit popullor.

Chisinau, 2 korrik - Sputnik. Krijimi i një video në YouTube është bërë një profesion nga një hobi në vitet e fundit - me kalimin e çdo viti e më shumë klip hosting përdoruesit e shohin atë si një burim shtesë ose kryesor të të ardhurave.

app shumë përdorues Instagram gjithashtu nuk është viti i parë me sukses të fitojnë të holla në të, duke e përdorur atë si një burim të qëndrueshëm shtesë ose primar të të ardhurave.

blogerët paraja sjell miliona e përdoruesve që të regjistroheni në kanalet e tyre dhe llogaritë personale. Pra, në qoftë se keni shpenzuar pak kohë për të blog promovimin, fitimet të vijë nuk do të mbajë - ajo tashmë është dëshmuar blogerët popullore nga Rusia.

Sputnik Gjeorgjia u përpoq për të gjetur se si shumë blogerët janë të fituar në YouTube Instagram dhe çfarë mënyrash të fituar ekzistojnë dhe se si për të fituar newbie tyre të parë të holla. Pra ......

Sa blogerët janë të fituar në YouTube

Fitimi, si Trego statistikat, mund të sjellë në blog të hapur për ndonjë nga faqet e njohura të internetit. Mënyra kryesore e fitimit bëhet reklamat që janë futur para ose gjatë filmit.

Prandaj, gjithnjë e më shumë njerëz përdorin mundësinë për ta kthyer njohuritë dhe aftësitë e tyre në një burim shtesë ose primar të të ardhurave pa asnjë investim, pasi kompjuter dhe pajisje të tjera me video kamera që ju lejon të lehtë të krijojë video dhe ngarkoni atyre në kanalin tuaj në YouTube pothuajse çdo person.

Në të njëjtën kohë, të bëjë një YouTube janë të gjithë - pavarësisht nga mosha dhe aktivitetit: i studentëve, të punësuarit, biznesmenët, pensionistët.

shuma e të ardhurave që mund të jetë i pakufizuar, varet nga shumë faktorë - pronari mesatare vidiobloga 1000 Vizitat akuzuar 0.7-1.5 dollarë, që korrespondon me 48-89 rubla.

Sipas statistikave, shumica e videoblogerov - pronarët e kanaleve të vet në YouTube, ndarja video Për fitojnë më pak se 500 dollarë në muaj.

Për të ardhurat e tejkaluar $ 1,000 të duhen muaj të punës së vështirë dhe disa njohuri, dhe ju tashmë mund të quhet një Moneymaker profesional.

Blogerët kanë më shumë se 100 mijë abonentë, dhe numri i njëjtë i pikëpamjeve të përbashkëta, të fitojnë një shumë të holla. Për minimale 100.000 shikime faqe në ditë kanali do të jetë me përfitim nga $ 50 në $ 150 në ditë. Muaji Japin i kanalit do të ndryshojnë nga 1500 në 4150 dollarë.

Prandaj, në rubla, kjo shumë do të jetë nga 2977 deri në 8.931.000 rubla në ditë, dhe nga 89 300 deri në 268,000 rubla në muaj.

Ajo që përcakton të ardhurat në YouTube

Fitimet për ndarjen e videove varet kryesisht në temën e zgjedhur për blog video, dhe tema të holla tradicionalisht konsiderohet të biznesit, financave, ndërtimit, mjekësi dhe turizmin.

Temat e reklamave të shtrenjta, të ardhurat kryesore në YouTube, është e shtrenjtë, për shkak se ka Reklamuesit fitimprurëse disa herë më shumë se lirë. Prandaj, për të krijuar përmbajtje të jenë të njohura dhe të shtrenjta theme, ku ju mund të fitojnë më shumë.

Është e rëndësishme për cilësinë e videos dhe punë të përgjithshme profesionale në kanalin e tij në YouTube - është çelësi për kërkesa afatgjatë për video dhe të ardhurave rritjen tuaj.

Gjithashtu e rëndësishme fjalë kyçe për tituj dhe përshkrimet video të mirë-zgjedhur - kjo do të ndihmojë përdoruesit për të lehtë të gjeni ato, dhe me kalimin e kohës, ju mund të kthejnë ato në abonentë të rregullta dhe shikuesit e kanalit tuaj. Azhurimi i rregullt kanal është gjithashtu e rëndësishme - kjo do t'ju ndihmojë të bëni më shumë para në YouTube.

Pra, të gjithë punën e nevojshme ka përfunduar, por se kanali filloi të gjeneruar të ardhura, ju keni nevojë për të monedhë atë. Përveç reklamat nga YouTube, ju mund të gjeni reklamuesit të drejtpërdrejta dhe të shesin lidhjet dhe screensavers në video tuaj, lidhur me Filialin e programeve ose produkte shitjen apo shërbime.

Mënyra më fitimprurëse është konsideruar të jetë shitja e mallrave apo shërbimeve të tyre - shitjen e produkteve tuaja, ju do të respektivisht të marrin të gjitha paratë që ju mund të fitojnë nëpërmjet reklamave. Ndërsa reklamat kontekstuale, mënyra më e thjeshtë dhe më e zakonshme që ju të merrni vetëm një pjesë të vogël të parave. Duhet të theksohet se të ardhurat që vijnë nga tranzicionet e përdoruesve të synuar reklama është më e qëndrueshme.

Affiliate Programs - një të ardhurat shkëlqyer për kanalet YouTube uzkotematichnyh me frekuentimin e mirë, në qoftë se ju nuk doni të shitur produktet ose shërbimet e tyre. Komisioni në çdo shitjet Filialin është 40% ose më e lartë.

Dhe ju mund të fitojnë në një tjetër video - kjo do të duhet për të gjetur videot dhe pas tyre në kanalin tuaj, dhe pastaj ashtu si zamonetizirovat programet e tyre Filialin, apo reklama të tjera kontekstuale.

Por kjo metodë ka disa disavantazhe, duke përfshirë edhe ju mund të padisë për shkeljen e autorit, dhe, në çdo kohë, ai mund të heqë videot tuaja në YouTube dhe lock kanal.

Ekziston edhe një të ardhura të kombinuar - blog juaj + YouTube channel. Kjo "duo" mund të rrisë sasinë e trafikut dhe për të krijuar mundësi shtesë për të ardhurat.

Pasi të keni vendosur në procesin e fitimit të parave, ju duhet të saktë të vendosur mjetet e tij në kanalin tuaj. Për shembull, në qoftë se ju vendosni që ju do të fituar në YouTube me ndihmën e programeve Filialin, atëherë ju duhet të konsideroni se si do t'i referohen produkteve partnere për të blerë ato sa më shumë të jetë e mundur në kanalin tuaj.

Si dhe sa ju mund të fitojnë në Instagram

Fitim në Instagram mundur nga shitja e reklamave - vendosjen pozicionet e reklamimit të holla në kryerjen e detyrave të thjeshta, të tilla si parapagim, si, koment, nga shitja e mallrave dhe shërbimeve, si e tyre dhe të tjerët ', me shërbimin apo programin e saj.

Ju gjithashtu mund të fitojnë nga shërbimet Social Media Marketing (SMM) - punën e largët në faqet e promovimit në rrjet Instagram.

Fitimet nga reklamat, nëse llogaria untwisted është 500 rubla për një post më lart. Për Filialin e programeve në një ditë, ju gjithashtu mund të fitojnë 500 rubla, dhe Husky - nga 300 rubla. Shitjet e drejtpërdrejtë, shitjet e fotografive dhe promovimin e shërbimeve të saj, duke filluar sasi nuk është e kufizuar.

Por për të fituar reklamat do të jetë e mundur në qoftë se ka një përmbajtje interesante dhe unike. Ka disa metoda që ju lejon për të shitur reklamat. mirëpritur i parë dhe më - kjo është kur një reklamues veten se ju të gjeni se shpesh ekziston një nivel të caktuar.

Nëse faqja juaj do të bëhet me të vërtetë popullor, atëherë edhe ju duhet të zgjidhni - të vënë reklama të cilit sot, dikush më vonë në një radhë.

Çmimi mesatar për një post promovuese është rreth $ 300, por blogerët të njohura perëndimore në Instagram, me numrin e abonentëve nga 100,000, dhe mund të fitojnë $ 800 për reklamat postin.

Kështu, niveli i të ardhurave të Instagram blogerëve ndikojë në të gjitha tre faktorë - tema, cilësinë e përmbajtjes, numri i abonentëve dhe aktive.

Top-5 blogerët rusë

Sipas të dhënave të fundit, numri i abonentëve lider Ivangay (EeOneGuy) - Ivan Rudskoy nga Dnepropetrovsk. Kanali, i cili ka marrë më shumë se 11.8 milion abonentë, ju mund të gjeni një shumëllojshmëri e videos - kalon lojra, shaka, tregime nga jeta e një djali të ri. Sipas disa vlerësimeve, të ardhurat vjetore të Ivan prej kryerjes kanal është më shumë se 300 mijë dollarë (rreth 18 milionë).

Trego "100 500", me një Maxim Golopolosov kryesor (AdamThomasMoran) fitoi më shumë se 8,3 milion abonentë. Max bën komente mbi Zbavitës Video nga Interneti. Max habitur të vërtetë dhe bën komente humor. Të ardhurat vjetore nga blog është më shumë se 250 mijë dollarë (rreth 15 milionë).

Yuri Freezer me Nick Frost marrë vendin tjetër. Ajo nënshkroi rendin e 6.6 milionë abonentë, e cila është përgatitur letspleev të panumërta në lojëra të ndryshme, e ndjekur nga mjaft humor mprehtë Yuri. Të ardhurat mesatare vjetore e kanalit të referencës - 140 mijë dollarë (rreth 8,3 milion).

Stas Davydov, me emisionin e tij "Kjo është e mirë" shënoi rreth 5.9 milionë abonentë. Tema e tij është shqyrtimi i video qesharake gjendet në internet. Sipas vlerësimeve të përafërta, të ardhurat vjetore nga kanali gjeneron rreth 150 mijë dollarë (rreth 8,9 milion).

Fashion Blog TheKateClapp, e cila çon Ekaterina Romanova ka mbledhur më shumë se 5.6 milion abonentë. Përcaktuar saktësisht ardhurat bukuri-bloger është i vështirë sepse përveç të ardhurave nga "referencë" e reklamave që ata marrin të ardhura nga kozmetika reklamave dhe rroba, e cila mbikëqyr në kanalet e tyre. Romanava çdo vit merr rreth 100 mijë dollarë në vit (më shumë se 5.9 milionë rubla).

Më të pasura dhe më të shtrenjtë

Ruse blogerët agjenci kërkimore (Riaba) e ka vlerësuar të hyra nga blogerët e reklamave të njohura. Studimi i përfshirë YouTube përdoruesit, Instagram dhe LiveJournal, audiencë prej më shumë se një milion njerëz.

Në analiza mori parasysh vetëm ato pozicione në Instagram dhe YouTube, në të cilën reklamat është i pranishëm, dhe çmimet për akomodimin e saj kanë qenë të rafinuar nëpërmjet përfaqësuesit zyrtar të blogerëve. Hulumtimi i kryer nga tetori deri në dhjetor 2016, botuar në faqen e internetit Riaba.

Sipas rezultateve, bloger pasur gjeti Valentin Petukhov, i njohur në YouTube nën emrin Wylsacom. të ardhurat e tij është 26.9 milionë rubla. Pas tij u vendos Olga Buzova (24.6 milion), Stas Davydov (23.9 milion), Ksenia Borodina (19 milion rubla) dhe Ksenia Sobchak (16.5 milion rubla).

Studimi "Blogeri më e shtrenjtë" të çojë Ivangay - kostoja e reklamave në kanalin e saj në YouTube me vlerë 1.350 milion rubla. Në vendin e dytë Kate Klep - një milion rubla. Ndjekur nga Maryana ro - 765.000 rubla, Stas Davydov - 765 000 rubla. Top pesë Sasha Spielberg, i cili ka marrë 520 mijë rubla.

Materiali është i bazuar në burim të hapur

SI fiton blogerët Instagram Huda Kattan ...

Sa fitoni blogerët Instagram të lartë?
Regjistrimi: Sa fitoni blogerët Instagram të lartë?

rrjetit social Instagram, Show fitojnë postimet botuese reklamat. Ky është lloji kryesor i aktivitetit në këtë faqe interneti. Shumë njerëz të zakonshëm janë të interesuar në pyetjen, se sa para janë blogerët suksesshëm dhe liderët e opinionit. Në fakt, të gjitha varet nga numri i abonentëve në faqe dhe nivelin e ndikimit që inflyuenser në audiencën tuaj.

Ne kemi publikuar tashmë blogerët rating Instagram me numrin më të madh të abonentëve në botë dhe Rusia. Tani është koha për të marrë një njeri i famshëm të ardhurat e interesit! Është e lehtë për të marrë modelin e mëposhtëm: sa më shumë ndjekës, botimin më të shtrenjtë reklamat. E "ngrohta" Audienca, shans më të mirë për të filluar bashkëpunimin me reklamuesit të mëdha.

Studimi listën e blogerët më të njohura, në rrjetin social (dhe, natyrisht, duke u fokusuar në listat e tyre të çmimeve për reklamim), ju nuk mund të besoj edhe në shifra të tilla. Ata janë me të vërtetë në gjendje për ta kthyer kokën e madhësisë së tij. Por ju doni atë apo jo, këto shifra janë të sakta. Pra, të marrë të gatshme të jetë i habitur!

Shifrat e sakta për të ardhurat e blogerëve të lartë Instagram. Vlerësimi i përgjithshëm:

 1. Kylie Jenner - Kostoja e reklamave post - million $ 1.
 2. Selena Gomez - reklamat koston e mbetur - $ 800,000.
 3. Cristiano Ronaldo - Kostoja e reklamave post - $ 750,000.
 4. Kim Kardashian - Kostoja e reklamave postin - 720,000.
 5. Beyonce Knowles-Carter - 115 milionë ndjekës (Çmimi: $ 700,000).
 6. Dwayne Johnson - (Çmimi: $ 650,000).
 7. Justin Bieber - 100 milionë ndjekës (Çmimi: $ 630,000).
 8. Neymar - 101 milionë ndjekës (Çmimi: $ 600,000).
 9. Lionel Messi - 95 milion ndjekës (Çmimi: $ 500,000).
 10. Kendall Jenner - 92 milionë ndjekës (Çmimi: $ 500,000).

Në këtë vlerësim përfshin të famshëm nga e gjithë bota. Këta individë paraqesin një shumëllojshmëri të gjerë të industrive. Ata bëjnë para me të vërtetë të madhe për vendosjen e botimeve komerciale. Megjithatë, ky lloj i të ardhurave të tërhequr jo vetëm të famshëm, por edhe promovuar blogerët të tjera.

Bukuri-blogerët

 1. Huda Kattan (çmimi për një pozicion - $ 33,000). 26 milion ndjekës në faqe.
 2. Zoe Një Krishtlindje (për një OST - $ 16,000). 10 milionë ndjekës në faqe.
 3. Nikki de Jager (për një post - $ 15 750). 10 milionë ndjekës në faqe.
 4. Naomi Dzhianopulos (çmimi për një pozicion - $ 12,000). 7 milion ndjekës në faqe.
 5. Jeffrey Starr (për një post - $ 10 500). 6 milionë ndjekës në faqe.

Moda-blogerët

 1. Bella Hadid (Çmimi: $ 27 000 për botim). 18 milionë ndjekës.
 2. Emily Emily Ratajkowski (Çmimi: $ 26 500 për botim). 18 milionë ndjekës.
 3. Chiara Ferrand (Çmimi: $ 19 500 për botim). 13 milionë ndjekës.
 4. Gianluca Vacca (Çmimi: $ 16 750 për botim). 11 milionë ndjekës.
 5. Rosie Huntington-Whiteley (Çmimi: $ 11 500 për botim). 8 milionë ndjekës.

blogerët Fitness

 1. Sommer Ray (për pozitë - $ 29,000). Numri i pasuesve - 18 milion njerëz.
 2. Michelle Levine (për pozitë - $ 22,500). Numri i pasuesve - 13 milion njerëz.
 3. Jen Selter (për pozitë - $ 19.250). Numri i pasuesve - 12 milion njerëz.
 4. Ana Cheri (për pozitë - $ 18,000). Numri i pasuesve - 11 milion njerëz.
 5. Agnelli Sagra (për pozitë - $ 16.600). Numri i pasuesve - 10 milion njerëz.

Food-blogerët

 1. Jamie Oliver. Subscribers - 6 milion njerëz. Çmimi: $ 8000 për 1 botim.
 2. Gordon Ramsay. Subscribers - 4 milion njerëz. Çmimi: $ 5500 për 1 botim.
 3. Rosanna Pansino. Subscribers - 3 milion njerëz. Çmimi: $ 4500 për 1 botim.
 4. Yolanda Gump. Subscribers - 2 milion njerëz. Çmimi: $ 3500 për 1 botim.
 5. Joe Wicks. Subscribers - 2 milion njerëz. Çmimi: $ 2650 për 1 botim.

Impressive, nuk është ajo? Këta përdorues kanë arritur të pushtuar audiencën me përkushtim dhe shkathtësi e një natyre krijuese. Kategoria e fundit të blogerëve sot:

Travel-blogerët

 1. Garrett dhe Jessica Guy. Friends - 1 milion njerëz. Kostoja e një botuese reklamat - $ 23,000.
 2. Paul Nicklen. Friends - 4 milion njerëz. Kostoja e një botuese reklamat - $ 9250.
 3. Chris Burkard. Friends - tre milion njerëz. Kostoja e një botuese reklamat - $ 8800.
 4. Jack Morris. Friends - 2 milion njerëz. Kostoja e një botuese reklamat - $ 8250.
 5. Lauren Bullen. Friends - 2 milion njerëz. Kostoja e një botuese reklamat - $ 6000.

Fiton si shumë blogerët Instagram | EPICSTARS

Si një bloger bëjë më shumë - dhe jo këshilla në mënyrë të dukshme në monetizing profili yt Instagram.

përmbajtje

klasifikimi i blogerëve

Disa vite më parë, një bloger me njëmijë audiencë mund të konsiderohet e popullarizuar. Sot, një blog duhet të jetë një audiencë të paktën pesë mijë përdorues aktivë. Yjet dhe përfaqësuesit ShowBiz kemi qindra e mijëra, ndonjëherë miliona abonentëve.

Foto 1. Në modelit Instagram Kendall Jenner ka nënshkruar më shumë se 85 milionë njerëz

Nëse një bloger nuk është një yll apo njeri i famshëm, është pretenduar të jetë, ai zgjedh një temë për blogun tuaj dhe boton një artikull interesant mbi këtë temë. Temat mund të jetë një jetë të bukur. Autorët e tillë quhet jetesës-blogerët.

Foto 2. Photographer Daria Zhukova mëson lexuesit për të jetuar një të bukur dhe të ndryshme

Përveç ndarjes në subjekte, blogerët të ndarë me kusht me numrin e mikroblogery audiencës (deri në 100.000 abonentë) dhe blogerët (mbi 100 000 abonentë). Zakonisht me mikroblogerami bashkëpunojnë startups dhe blogerët - kompani të njohur të mbajtura.

Sa blogerët janë të fituar në Instagram

Më pak abonentë në autorit blog, aq më pak ajo merr për reklama. Blogger vendos se sa është kjo reklama, por ka një normat e caktuara standarde. Nëse mesazhet reklamat bloger laykayut një mesatare prej 2 000 njerëzve, mbi reklamat vetëm një herë, ajo do të kërkojë 2000 - 4000 rubla.

Kështu, ne mund të rrjedhin çmimet e përafërta.

 • blogerët Reklamim me një audiencë prej 4-10000. Njeriu me vlerë një mesatare prej 500-1000 rubla.
 • . Reklamim blogerët me një audiencë prej 20-30 mijë njerëz do të kushtojë 2000 - 5000 rubla.
 • Reklamim blogerët me një audiencë prej 50-100 mijë. Njerëzit do të kushtojë 10,000-30,000 rubla.

blogerët të lartë dhe të famshëm janë të kërkohet për të reklamuar në llogaritë e tyre më shumë se 100 000 rubla.

Çfarë blogerët të fituar

Reklamim në tregimet. çmime të tilla të ulëta reklamat shpesh në disa herë se një përmendje në këtë post. Nëse ju bëni histori interesante, ata do të shikuar, dhe për këtë arsye ka gjasa për të shitur më shumë reklama.

Foto 3. Stories modest reklamat bloger, një histori në lidhje me jetën në Egjipt

Reklamat postin. Bloger shkroi një post në formatin e rekomandimeve, e cila tregon historinë e një produkti që përdor produktin ose, në shërbim të të cilit drejtuar. Posti është shkruar në një mënyrë të lehtë, të qetë, në formatin Instagram.

Foto 4. Teksti nuk shesin pulla. Shpallja është shumë e lehtë

video promovuese. Më shumë punë krijuese dhe komplekse. Blogger nuk është vetëm duke studiuar informacion konsumatorit, por gjithashtu e bën video krijuese duke përdorur produkte reklamohen markë. Nëse kjo video më shpesh nuk është trajtuar çështjet teknike, historia ka një ton me humor.

Markë Messenger (ambasadori). Në këtë rast, bloger është një markë në rrjetet sociale mbi një bazë të rregullt.

Photo 5. Ambassodorom mund të jetë jo vetëm një personalitet i famshëm, por edhe një bloger popullor

Maratona. Marathon - një tjetër aktivitet në Instagram. Blogerët shpesh kryejnë trajnim mbyllur maratona, për pjesëmarrje në të cilën ata e marrin paratë.

Photo 6. maratone Subject gjithmonë e dobishme, dhe format - origjinal

Ajo që përcakton bloger pagave

Numri i abonentëve. Treguesi më i dukshëm. Ajo duhet të punojnë për të siguruar se abonentët nuk janë njerëz të rastit, dhe me të vërtetë të interesuar në temën e blogun tuaj. Sigurisht, kjo nuk duhet të jetë robots, por njerëz të vërtetë jetojnë.

Cilësia e audiencës. Edhe në qoftë se audienca juaj - abonentë të gjalla, kjo nuk do të thotë se ajo është tërheqëse për një punëdhënës. Nëse lexuesit shumë, por ata nuk komentojnë ndonjë koment është gjithmonë e njëjtë pak njerëz, reklamues nuk vlerësoj një platformë të tillë.

Përfshirja. Masa e dytë më e rëndësishme pas numrit të abonentëve. E pra, kur audienca është e madhe, por se si aktiv? Niveli përfshirja tregon nivelin e ndërveprimit me abonentëve përmbajtjes bloger. Kjo shifër mund të shihet në zyrën e statistikave në një Instagram llogari të biznesit. Nuk ka asnjë informacion të saktë mbi se si është llogaritur. Në përgjithësi, kjo varet nga një kombinim faktorësh: Huskies, komente, numri i personave që mbajti këtë post dhe numrin e abonentëve. Çfarë konsiderohet shkalla normale e përfshirjes së? Sa më shumë popullor blog, kështu që më poshtë. Nëse kjo microblogging, për perceptimin pozitiv të përfshirjes reklamues të mjaftueshme prej 10-15%, në qoftë se ajo është një blog me një audiencë të madhe, atëherë 3% do të duket e përshtatshme. Por ne duhet të kujtojmë se Instagram po ndryshon me shpejtësi dhe vlerësimin e përfshirjes, too.

Foto 7 comments ngrohtë për postet e reklamave bloger gjithmonë duke folur në lidhje me popullaritetin e tij aktuale

Dendësia reklama. Nëse blog reklamat është njëra pas tjetrës, atëherë në një pikë, reklamuesit preferojnë një tjetër bloger. Kur reklama është shumë, ajo është perceptuar nuk është më nga publiku. sipërmarrësit me përvojë dhe reklamuesit e kuptojnë këtë dhe preferojnë të shikoni për autorët-fillestar.

Popullariteti i postimeve promovuese. Sa më shumë laykayut shtyllat e veta reklamuese, më të larta çmimi mund të kërkojë bloger. Sa më shumë layknuli, më e madhe mundësia që të regjistroheni reklamues.

Si bloger për të rritur të ardhurat: mënyra të provuara

Përmirësimi i cilësisë së blog. Shesh lojërash mirë në bloger, më shumë të ngjarë se do të apelojë për reklamuesit. Kjo vlen si për foto / video dhe tekst. Në qoftë se puna e planifikuar në blog në të gjitha drejtimet, numri i porosive vetëm do të rritet.

Ndërtesa audienca. Pjesëmarrja është metrikë kryesore që reklamuesit janë analizuar. Nëse ju doni të rritur të ardhurat - Grow audiencë. Për këtë, të përdorin të gjitha metodat në dispozicion: vzaimopiar, që marrin pjesë në maratona, Webinars falas, reklamat. Organizoni tregon emocionuese jetojnë, të flasin deri në ngjarjet aktuale. Shkruani komentet domethënëse për postet e blogerët të tjera: Ju do të vini re dhe të regjistroheni.

Rritja e rolit si një ekspert. Publikojë postimet që formojnë audiencës një ide për ju si një ekspert. Merrni një pikë të njohurive mbi temën e blogun tuaj dhe të japin lexuesit informacionet e fundit. Trajnimi i audiencën për atë që ju e dini. Kryen tregon jetojnë.

Photo 8. Para kryerjes jetojnë, pyesni abonentë tuaj si ata janë të interesuar në tema

Pas tendencat e modës. Sign up për një blogs cilësi të lartë dhe të mësojnë të ndjehen trendet. Lexoni blogs mirë në SMM dhe ndjekur trendet. Mëso të jetë një marketer dhe sipërmarrës. Është e rëndësishme të dini se cilat fotografi në modë tani, siç thoshte blogerët të lartë. Bëhu i jet Blogosfera paqëndrueshme.

Related: Fitimet në Instagram: metodat dhe efektiviteti i tyre

Si bloger për të rritur të ardhurat: ka metoda të dukshme

Naturalness. Për blogerët, reklamuesit janë kthyer në qëllim për të vendosur ad amtare që është ai që duket më e natyrshme.

Si për të bërë reklama duket e natyrshme?

 1. Të promovuar produktet që përshtaten ngrohtë tuaj. Pyesni veten këtë pyetje: ju mund të jetë i lidhur me produktin reklamohen? Nëse po, të marrë një urdhër reklamat.
 2. Bisedoni me abonentë: çfarë për të blerë reklamohen dyqanin e tij / asaj për të blerë për një dhuratë.
 3. Tregojnë një histori, kontaktoni reklamues. Na tregoni se çfarë ju lidh ose lidh më parë. Jo domosdoshmërisht me markë / dyqan mund të bëjë të përqëndrohet në produkt.
 4. Nëse jeni të promovuar një bloger, përmend të shpejtë që ju të më zënë.
 5. Lidhin ad post me problemin tuaj të tanishme. Specifikoni se si markë ka ndihmuar të zgjidhur atë.
 6. Jenë të ndryshme. teknikat alternative të ndryshme reklamuese në pozicione të ndryshme. Mos harroni të jetë i sinqertë.

Komunikimi në komente. Përdorni komentet për të forcuar mesazhin e tyre reklamat. Nëse abonentë janë të përfshirë në mënyrë aktive në jetën e blog, ata do të komentojë mbi zyrën e reklamave. T'iu përgjigjur komenteve të pjesëmarrësve, specifiko pakuptueshme për ta e informacionit.

Photo 9. Pyetni abonentë në përfundimin e postit të reklamave

Studimi informacion rreth reklamues. Të marrë një orë për të shqyrtuar njëzet shtylla e kaluar autorin, shikoni në thellësitë e Instagram së tij, të shihni se ku ai filloi. Nëse kjo markë - të shqyrtojë të gjitha informatat në dispozicion në lidhje me të, shikoni misionin markë. E rëndësishme për ju për të kuptuar Avantazhi kryesor i reklamues, dhe të kalojë atë në postin e tij. Përndryshe, pas do të shfaqen dhe do të lidh lexuesit.

Përmirësimin e aftësitë e të shkruarit. Mëso për të treguar interesante në lidhje me çdo gjë. Make up tregime, shkruani ato, ndajnë me të tjerët dhe të shohim reagimin. Më interesante do mesazhet e tua, aq më i fortë dëshira e reklamuesit për të adresuar për ju.

Zbritje. Ofrojnë zbritje në ri-reklama. A nuk e argumentojnë se, "lirë nga Dozen." Na tregoni pse ju fitimprurës Reorder reklamat: të cilët e kanë marrë tashmë përfitojnë nga kjo ofertë dhe çfarë dha rezultate. Mendoni e reklamave përbërë nga dy poste të njëpasnjëshme. Kështu, ju do të forcojë mesazhin reklamat. Oferta reklamuesit përmend ata të jetojnë pak ditë pas lirimit të postit të reklamave.

Komunikimi me klientin / pranues reagime. Të jetë miqësore, modest dhe të përgjegjshëm. Shumë blogerë. Disa reklamuesit duhet të zgjidhni nga. cilësitë personale do të ju ndihmojë për të dalë jashtë dhe të qëndrojnë në det. Shkruani me reklamues disa javë pas vendosjes së reklamave. Pyesni se çfarë rezultatet e dhënë publicitet, nëse ai ishte i kënaqur dhe që ju mund të konsideroni për të ardhmen.

konkluzionet:

 1. Ju mund të bëni të holla në një blog të ri, nëse audienca është aktiv dhe do autorin.
 2. Për të fituar të qëndrueshme, është e nevojshme për të ndërtuar një marrëdhënie të mira me klientët dhe të mos abuzojnë reklamat.
 3. Në cilësinë blog dhe vlerën e të ardhurave, ka një lidhje të drejtpërdrejtë.
 4. Komunikoni në një koment nën post reklamat. Theksoni virtytet e markës dhe të sqarojë nuanca të errëta.
 5. Ruajtja e reagimet e konsumatorëve dhe është gjithmonë e vendosur në një marrëdhënie afatgjatë.

Secrets Instagram: Si për të ndaluar për të fotografuar ushqim dhe ...

Instagram - një fenomen, një rrjet social apo një bazë e të dhënave të fotografive të bukura? Përgjigja për këtë pyetje është e thjeshtë - të gjithë së bashku! Instagram filloi si një fillim-deri në vitin 2010, papritmas u bë e famshme, dhe tani ai nuk është vetëm në buzët e të gjithëve, por shumë në smartphone.

Tani Instagram më shumë se 700 milionë përdorues. Jo çdo shërbim mund të krenohem me një auditori kaq të madhe.

Mark Zuckerberg në Instagram

Sot ne do të mësojmë disa "patate të skuqura" dhe veçantitë e Instagram, të cilat nuk mund të di edhe me përvojë "instagrammer". Come on, këshilla në Instagram!

1. Është e vështirë për të kujtuar se çfarë jeni duke botuar layknuli një javë më parë? Në qoftë se ju doni të shihni botimin që ju pëlqen - e bëjnë atë shumë të thjeshtë. Kliko në "Options" dhe zgjidhni Instagram "Ju ka pëlqyer botimin." Çdo gjë është atje.

2. Instagram është në dispozicion jo vetëm nga një aplikim celular, por edhe nga shfletuesi. Vetëm shkruani instagram.com, shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, dhe kasetë do të hapen para jush. Ju mund të vënë Huskies dhe shikoni fotot. Posts, për fat të keq, nuk janë në dispozicion.

3. Për të ndjekur botimet e një personi të caktuar në Instagram, ju keni nevojë për të bërë një çift i "klikimeve". Për këtë qëllim, të hapur profilin e tij, atëherë e drejta e sipërme të klikoni në 3 pikë. Zgjidhni "të aktivizuar njoftimet e botime." Dhe në qoftë se ju doni të shihni se çfarë miqtë tuaj laykayut, thjesht shkoni në foton tuaj të preferuar. Pastaj klikoni në "Abonimet".

4. Nëse ju jeni duke shfletuar kasetë e njeriut dhe nuk duan të aksidentalisht layknut fotografitë e tij - të mjaftueshme për të aktivizuar mënyrën Në avion në telefonin tuaj. Tani ju mund të shihni fotografitë tuaja dhe asgjë për të frikës.

5. Ka situata kur ju bëni foto, por atëherë unë nuk jam i sigurt për të përhapur atë në Instagram apo jo. Ose thjesht nuk kanë kohë për të ardhur deri me hashtags drejtë dhe të aplikoni filtra. Në qoftë se ju të ndaluar gjysmë rrugën - nuk është një mënyrë. Vetëm klikoni "Back" në fazën e fotografive të përpunimit, Instagram dhe "pyet" nëse për të ruajtur imazhin si një draft. në krah të "Galeria" Koha e ardhshme fotografia do të jetë në dispozicion në listën e shkarkimit.

6. Krijo një "histori". Jo të gjithë e di se në Instagram Stories janë kopjuar fillimisht nga aplikacionet e tjera të njohura - Snapchat. Stories - copa të vogla (apo idiotike) e jetës tuaj që ju nuk dëshironi për të hedhur jashtë në mënyrë të përhershme në ushqim Instagram. Ajo mund të jetë një imazh, një video të shkurtër, apo edhe të jetojnë. Tani, histori të tilla janë bërë tepër popullor. Për shembull, përdorimin e tyre edhe Pavel Durov (krijues i Vkontakte dhe Telegram).

"Historia" zhduken brenda 24 orëve, në të cilën ju mund të përdorni një shumëllojshmëri të stickers, animacione, efekte. Për të filluar krijimin e "Historia", ju duhet të klikoni mbi "+" në këndin e sipërm të majtë të profilit tuaj.

7. Ndonjëherë ka momente kur botuar një fotografi pak. Për shembull, ju dëshironi të ndani me miqtë tuaj panoramën e plotë të maleve ose ujore bukur. Në Instagram mund të ngarkesës fotografi të shumta. Vetëm kur ju zgjidhni një foto, klikoni mbi butonin në formën e një katror. Për çdo foto, ju mund të aplikoni një filtër. Në të njëjtën kohë, ju mund të ngarkoni deri në 10 fotot.

8. Ju keni diçka për të publikuar, por përshkrimi është në gabim. Është e nevojshme për të korrigjuar tekstin ose fshini fotografi. Publikimi mund të redaktohen edhe pasi ajo ishte në film. Push për 3 pikë mbi publikimin dhe klikoni "Change". Editing është në dispozicion përsëri.

9. Nëse ju doni që të ndajnë një lidhje për një foto në Instagram me një mik, në të cilën ajo nuk është - nuk ka problem! Për ta bërë këtë, klikoni në 3 pika në krye të botimit, zgjidhni "Copy Link Location." Tani ju mund të ngjisni atë në një email ose të dërguarin e çastit. Pra, shoku juaj mund të shohim që të njëjtën tablo.

10. Për të bërë një kolazh i disa fotografive, ju mund ta shkarkoni Layout nga Instagram. Kjo app rekomandon veten Instagram. Kjo është me të vërtetë një shumë të settings për të krijuar collages bukur. Është e mundur për të zgjedhur të gjitha fotot, të cilat përshkruajnë fytyrat e njerëzve. Rekomandohet për përdorim.

11. Instagram photos marrë leje në jo vetëm një përshkrim, por edhe për të vënë hashtags. Nuk është se të tjera, si temë e fotot tuaja. Hashtags për foton tuaj në kërkim do të jetë në gjendje për të gjetur përdoruesit e tjerë. Kështu është e mundur për të marrë më shumë abonentë. Nëse fotot tuaja qen - shkruajnë #dog, në qoftë se ju jeni në Londër - #london. Dhe le hashtags do të jenë disa. Në të njëjtin publikim i lejohet të përdorë deri në 30 hashtags.

12. Në mënyrë që të bëjë më shumë Instagram private, ka disa funksione. Nëse ju nuk e pëlqen atë që ju thoni në foto, atëherë kthehet në opsionin "Shto dorë" në "Settings" - "fotot e ju". Pas duke bërë të mundur këtë opsion pa lejen tuaj askush nuk e përmend në një foto.

Cilësimet e mëposhtme globale Instagram - «llogari të mbyllura". Nëse aktivizoni këtë funksion në "Options", atëherë askush nuk mund të bëhet një parapagues i profilit tuaj pa miratimin paraprak. Në këtë rast, të huaj nuk mund të shihni botimin tuaj. Nëse ju doni të bëni më shumë Instagram "Familja", funksioni është unike e drejtë për ju. Në të njëjtën kohë, sigurisht, ajo dhemb popullaritetin tuaj, sepse për shumicën e llogarisë do të jetë e mbyllur. Mendoni dy herë para se të mundësuar këtë funksion.

13. Nëse ende keni aktivizuar "Llogaria Closed", se është koha për të krijuar një të dytë - publik. Nuk mund të jetë disa. Ju mund të vendosë për të hapur një llogari të dedikuar ekskluzivisht për makina apo kopshtarisë. Në çdo rast, Instagram ju lejon të bëni këtë. Shko tek "Options", shkojnë deri në fund dhe nuk e gjejmë në "Shto Llogari". Convenient!

14. Instagram mund të vërtetë të konsumojnë një shumë të trafikut. Ai është vetëm një përbindësh i vërtetë! Fotografitë, video, animacion. Në mënyrë për të shpëtuar, të jetë i sigurt për të mundësuar "Përdor më pak të dhëna." Ajo është e vendosur në "Options" - ". Përdorimin e të dhënave në rrjetin"

15. A ju pëlqen të udhëtoni? Shkuar diku dhe duan të shohin fotografitë e fundit të këtij vendi? Ky mjet do të ndihmojë Instagram. Klikoni mbi ikonën e kërkimit dhe pastaj në linjë për të futur tekst. Shkruani emrin e qytetit apo vendit. Për shembull, Roma. Zgjidhni tab "Places". Tani ju do të shihni të gjitha botimet e fundit të Romës. Zgjedhin, laykayte, shikoni në qytet përmes syve të banorëve të saj.

16. Ka raste kur keni nevojë për të ndarë një foto në Instagram me vetëm 3-5 njerëz. Në këtë rast, kjo nuk ka kuptim për të postoni fotot për të gjithë për të parë. Në të drejtpërdrejtë të vijnë. Kjo është një i dërguar i vogël i brendshëm në Instagram. Kalojë në kasetë krye të drejtën për të "kliko" në ikonën e një aeroplan letre, pastaj shtypni "+". Zgjidhni ata që kanë nevojë për të dërguar fotot ose shkruaj një tekst. Të gjithë.

17. Instagram photos, ju mund të çaktivizoni filtra që ju nuk e përdorni. Ata janë atje me të vërtetë shumë, kështu që ju mund të merrni humbur. Në qoftë se ju përdorni vetëm Lark - në tjetrin nuk ka kuptim. Turning off! Ne të arritur menu filtër. "Shkoni" të drejtë deri në fund dhe klikoni "Manage". Ne konstatojmë ka filtra që përdorin më. Done!

18. Për ata që janë të angazhuar në aktivitete komerciale, Instagram është një funksion "Kaloni me profilin e kompanisë." Ajo i jep karakteristika të përparuara. Në mënyrë të veçantë, ju mund të shihni statistikat dhe mbulimin e audiencës. Ju mund të specifikoni adresën, telefonin, e-mail për kompaninë tuaj. Në pothuajse një faqe interneti të shkurtër, të plotë. Tani, klientët potencial mund të telefononi ose të shkoni në faqen zyrtare të kompanisë.

19. Ashtu si foto? Shto një kujtesore. Klikoni mbi ikonën "Share" nën foto, dhe ajo do të shfaqet në një seksion të veçantë të arritshme vetëm për ju.

Të gjitha këshilla janë të rëndësishme për Instagram versionin 29.0 për Android. Ne ju dëshirojmë mijëra pëlqen dhe pasuesit!

Ju gjithashtu mund të pëlqen

Rreth autorit kripto

Vetëm të bëjë atë!

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *