Llogaritja e kostos së aksioneve mesatare gjatë muajit të fundit

Llogaritja e kostos së aksioneve mesatare gjatë muajit të fundit

Për të eliminuar deficitin e mallrave dhe për të rritur fitimet nga shitjet e produkteve janë shitur rezervat shtesë. Formula për llogaritjen e kostos mesatare të inventarëve për muajin në vijim.

Përdorin walkthroughs:

  • Excel për ZKF
  • Kontabiliteti Menaxhimi në kompaninë tuaj
  • Duke përmbledhur rezultatet e gjashtë muaj

Llogaritja e kostos së aksioneve mesatare gjatë muajit të fundit. formulë

Llogaritja e kostos së aksioneve mesatare gjatë muajit të fundit

Emërtimet kopje e shkruar njësitë e matjes burimi i të dhënave
Llogaritja e kostos së aksioneve mesatare gjatë muajit të fundit Çmimi Kostoja e aksioneve mesatar në periudhën fshij. Rezultati i llogaritjes
Llogaritja e kostos së aksioneve mesatare gjatë muajit të fundit Kosto për njësi të pozitës fshij. Fitimi dhe humbja llogari të shoqërisë
Llogaritja e kostos së aksioneve mesatare gjatë muajit të fundit bilanci mallrave në stoqe s për periudhën nga 1 deri n u Lëvizja ditar udhëtimi e mallrave në magazinë

 

Përgatitur në bazë të sistemit të "Drejtori Financiar"

Rekomandimi metodike për Menaxhimin e Financave

  • Fokusi i ZKF në 2018

Libra për rritjen tuaj profesionale

  • «Microsoft Excel: zgjidhje të gatshme - të marrë atë dhe të gëzojë atë"!
  • "Si për të marrë kontrollin e flukseve të mjeteve monetare"
  • "Kontraktorët të cilët mund të besojnë në detyrë, pesë nivelet e testit"
  • "Rezultatet e gjysmë-vitit: plan-fakt"
  • «Paraja sundon. kompania e menaxhimit Cash "

hyrje

Lexo më shumë:   Drejtues Përkohshme zgjidhi duart e

Ju gjithashtu mund të pëlqen

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *