Kontrollimi në punë do të monitorohet duke përdorur listat kontrolluese

Kontrollimi në punë do të monitorohet duke përdorur listat kontrolluese

Dekreti përkatës u nënshkrua nga rusë kontrolle Kryeministri Dmitry Medvedev.Pri e pajtueshmërisë me legjislacionin e punës në rrjedhën e inspektimeve dekretit planifikuar detyron auditorët përdorin listat kontrolluese. Ata përshkruar kërkesat themelore për të subjektit të audituar ose sipërmarrës individual. Supozohet se inspektorët nuk do të jetë në gjendje për të shkuar përtej listës së kërkesave të përcaktuara në këto listat kontrolluese.

Pritet që kjo do të rrisë transparencën e organeve rregullatore dhe për të zvogëluar barrën administrative.

Kur planifikoni auditime të punëdhënësve kanë të bëjnë me kategoritë e moderuar të rrezikut, fletët e tilla do të zbatohen nga fillimi i vitit 2018, dhe më 1 korrik, 2018 - për të gjitha kategoritë e punëdhënësve.

Lajmi më interesante në tonë kanalin e ri me pakicë telegram.

Burimi: Rossiyskaya Gazeta

Lexo më shumë:   Nokia dhe Samsung janë vendosur mosmarrëveshjen patentë

Ju gjithashtu mund të pëlqen

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *