OZON.ru shkakton Scooters të shpërndarjes

OZON.ru shkakton Scooters të shpërndarjes

OZON.ru fillojnë për të ofruar mbi Scooters në Moskë dhe Shën Petersburg, Kazan, Ekaterinburgut dhe Krasnodar OZON.ru zhvillon një lloj të ri të ofrimit të - Scooters ofrimit. scooter Delivery është planifikuar për verën në qendër të Moskës dhe Shën Petersburg, Kazan, Ekaterinburgut dhe Krasnodar. Scooters do të përdoret për shpërndarjen e shprehur të urdhrave së bashku me flotën e makinave OZON.ru.
Courier skuter në sajë të dimensioneve të automjetit mund të manovruar në një rrugë të zënë, të mos qëndrojë në bllokime të trafikut, dhe për të lëvizur në mes të makinave.
Flota OZON.ru deri 12 Scooters Honda Xhiro tendë. Vendimi për të zgjeruar Scooters park do të bëhet pas vlerësimit të rezultateve në fund të sezonit.
Scooters janë të lehtë për të vepruar dhe të gjerë me madhësinë e saj. Skuter akomoduar deri në 15 urdhërat me nje peshe totale prej 40 kg.
Pas përfundimit të sezonit dorëzimi Moto motit në Moskë, Shën Petersburg, Kazan dhe pajisjeve Yekaterinburg do të dërgohet në qarkut jugor Federale, ku sezonin e ofrimit kamion është dy herë më shumë se në pjesën tjetër të Rusisë.
Alex Os'kin, CEO Easy Way: «Dorëzimi i Scooters - ide mjaft interesante, i projektuar për zbatim në vendet me klimë të butë. Pavarësisht nga fakti se kjo e dorëzimit është shumë e shpejtë, është e mundur të vihet në dukje disavantazhin e saj kryesore - periudhën e kufizuar të përdorimit në kushtet e realitetit rus. Kjo e bën të pamundur për të siguruar një shërbim të qëndrueshëm gjatë tërë vitit kalendarik, i cili përbën një rrezik të humbjes së reputacionit të rënda, kompanitë qëndrueshme ndërlidhës. Konsumatorët prishur për verore disa kushte shpejtësia e dorëzimit, ajo nuk do të jetë e lehtë për të perceptojnë ndryshimet në cilësinë e shërbimit gjatë sezonit të dimrit. Mos harroni se ky lloj i transportit zbatohen vetëm për të transportuar "melkoshtuchki", sepse ajo ka kufizime të dukshme në madhësinë e dërgesës. Përveç kësaj, joproduktive Scooters - kjo është në fakt më shumë në përmbajtjen e kostove të dyfishta flotës ". Natalia Pletnev, drejtor i shitjes DPD në Rusi dhe SPSR Express: «Ky lloj i dorëzimit, para së gjithash, kompanitë e logjistikës është konsideruar në aspektin e bashkëpunimit me platforma bing. Probabiliteti që në vitet e ardhshme transportuesit të mëdha Express do të marrë këtë lloj të transportit të flotës është mjaft e ulët. Përparësitë e këtij lloji përfshijnë manovrimit, i cili është jashtëzakonisht i rëndësishëm në qytetet e mëdha me trafik të dendur dhe bllokimit të trafikut, kosto më të ulët të mirëmbajtjes (në krahasim me makinat) dhe shpejtësia e lëvizjes (krahasuar me korrierëve në këmbë). Cons janë të njëjta në kufirin në madhësinë e artikujve të transportuara dhe Scooters kufizuara sezonale: standarde sezon motor në Moskë zgjat për rreth 6 muaj, por shiu i vazhdueshëm këtë verë padashur sugjerojnë potencialin e ujore personale në kryeqytet. Kjo, sigurisht, një shaka, por me vëllime të mëdha të ofrimit të, ne nuk mund të përballojë aq shumë varet vagaries e natyrës. Përveç kësaj, shumica e korrierëve në Scooters - kjo është e mundshme, të rinjtë, kështu që duke marrë parasysh vlerën e lartë e urdhrave duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për kërkim dhe verifikimin e punonjësve, zhvillimin e programeve të motivimit, etj Në DPDgroup kanë një përvojë të suksesshme me bikes ofrimit evropiane dhe bikes:. Vitin e kaluar mbajtja e ka fituar fillimin Stuart, i cili është i angazhuar në transportin e parcelave në pesë qytetet e mëdha që përdorin biçikleta dhe motoçikleta "

Lexo më shumë:   Uber fituar më shumë në ofrimin e ushqimit, shërbimeve taksi se në disa vende

Ju gjithashtu mund të pëlqen

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *