"Ne e zuri gjumi dhe kemi mjaft": e panjohura në Twitter-llogari të vdekur Sergej Mavrodi njoftoi vazhdimësinë e biznesit të tij

"Ne e zuri gjumi dhe kemi mjaft": e panjohura në Twitter-llogari të vdekur Sergej Mavrodi njoftoi vazhdimësinë e biznesit të tij

sipërmarrësit panjohur ofrojë për të gjithë mbajtësit e "bileta MMM 94" të shkëmbejnë ato për bono të reja "MVR". Të premten, në Twitter-llogarinë e Sergei Mavrodi, i cili vdiq në fund të marsit të këtij viti, janë mesazh i ri. Unknown parë shkroi, ndër të tjera: "mirë e zuri gjumi ... dhe kjo është e mjaftueshme." Pas kësaj, autorët e posteve të biseduar në lidhje me qëllimet për të hapur një "zyrë Mavro" të re në të ardhmen e afërt për të drejtuar njëzet pikë më shumë në rajonet. 
sipërmarrësit panjohur ofrojë për të gjithë mbajtësit e "bileta MMM 94" të shkëmbejnë ato për bono të reja "MVR". I cili po vazhdon të microblog biznesmen vonë, është ende i panjohur.
Në fillim të prillit, nigerian edicioni Premium Times në lidhje me udhëzues piramidës njoftoi se administrata e projektit «MMM» (Mavrodi Mundial moneybox) njoftoi ndërprerjen e kompanisë. Mbyllja e vdekjeve të lidhura me projektin Mavrodi.
Kjo u vu re se piramida u ndoq nga miliona nigerianëve. Shumë prej tyre ka humbur para, dhe disa nga pjesëmarrësit në të fundit besonte në mundësitë e tyre për të përfituar nga pjesëmarrja në projekt.
Mavrodi në vitin 1992 themeloi kompaninë "MMM", i cili hyri në historinë e Rusisë si skemës më të madhe Ponzi. Sipas burimeve të ndryshme, numri i depozituesve të saj shkonin nga dhjetë deri në 15 milion njerëz.
Në vitin 2003, Mavrodi u dënua me katër vjet e gjysmë burg për mashtrim në një shkallë të madhe. Viktimat njohur nga më shumë se dhjetë mijë njerëz, dëmi i përgjithshëm i shkaktuar nga kompania është vlerësuar në më shumë se 110 milionë rubla.
Pas lirimit të Mavrodi themeluar disa të ngjashme "Mmm" projekte dhe ishte në gjendje për të tërhequr investitorë të rinj, duke përfshirë edhe jashtë shtetit.
burimi: RIA Novosti 
Shih gjithashtu: Vdiq Sergei Mavrodi gënjeshtër për mua: më të shkëlqyer në historinë e piramidave financiare
Lajmi më interesante, lexoni grupet tona në  Facebook  dhe  VKontakte , si dhe kanalin  Yandeks.Dzen .

Lexo më shumë:   Familia ishte në qendër të skandalit për shkak të blerësit zbuluar kamera në montim

Ju gjithashtu mund të pëlqen

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *