Llogaritja e vlerës aktuale neto, duke marrë parasysh vlerën e mbetur të projektit

Lexo më shumë »

Telefonat totale

Lexo më shumë »

Investitorët - të tilla si doreza

Lexo më shumë »

mënyra relativisht të sigurt për të zgjedh TVSH

mënyra relativisht të sigurt për të zgjedh TVSH

mënyra konvencionale për të optimizuar TVSH mund të ndahen në dy lloje: njëra lejon pagesën vonesë të tatimit, të tjera - për të shmangur ose zvogëluar sasinë e transferuar në buxhetin. Sot, kompanitë mund të përfitojnë nga disa mënyra të provuara për të zvogëluar barrën e taksave. Përdorni walkthroughs: Excel për ...

Lexo më shumë »

e katërta më e mirë "Yukos"

Pothuajse në të njëjtën kohë, dy nga kompanitë më të mëdha të naftës të Rusisë publikoi raportin e saj financiar për tremujorin e parë të vitit 2003. Rezultatet e "Lukoil" dhe "Yukos" Në tremujorin e parë të vitit, të na lejojë të them se kjo periudhë kohë ishte më i miri në historinë e ...

Lexo më shumë »

Në runet mbledhjen e nënshkrimeve kundër taksë mujore në internet

Në runet mbledhjen e nënshkrimeve kundër taksë mujore në internet

Interneti ka filluar mbledhjen e nënshkrimeve kundër futjen e mundshme të një taksë mujore në internet në një normë prej 25 rubla. Në portalin online "Iniciativa publike ruse" është një koleksion e nënshkrimeve kundër një taksë të re në internet. Kjo është raportuar në faqen e internetit e internetit-projektit. Pra, me pak se ...

Lexo më shumë »

"Ne duam të emetojë aksione shtesë. Për "Rosgosstrakh" do të ishte hapi më logjik "

Sot, kur në tregun e aksioneve ngriu, vlera e shumë kompani janë nënvlerësuar në mënyrë të konsiderueshme, grupi "Rosgosstrakh" planifikon të emetojë aksione shtesë. Pse tani e nevojshme çështje tjetër dhe se si ajo do të mbahet nga Kompania, një anëtar i listës së ndërmarrjeve strategjike, thotë Elena Myakotnikova, nënkryetar i ...

Lexo më shumë »

"Ne e zuri gjumi dhe kemi mjaft": e panjohura në Twitter-llogari të vdekur Sergej Mavrodi njoftoi vazhdimësinë e biznesit të tij

"Ne e zuri gjumi dhe kemi mjaft": e panjohura në Twitter-llogari të vdekur Sergej Mavrodi njoftoi vazhdimësinë e biznesit të tij

sipërmarrësit panjohur ofrojë për të gjithë mbajtësit e "bileta MMM 94" të shkëmbejnë ato për bono të reja "MVR". Të premten, në Twitter-llogarinë e Sergei Mavrodi, i cili vdiq në fund të marsit të këtij viti, janë mesazh i ri. Unknown parë shkroi, ndër të tjera: "mirë e zuri gjumi ... dhe kjo është e mjaftueshme" ....

Lexo më shumë »

Autoritetet kanë propozuar për të rritur akcizës mbi verën ende dhe cigare

Autoritetet kanë propozuar për të rritur akcizës mbi verën ende dhe cigare

Sipas lojtarëve të industrisë, kjo do të rrisë tsen.Minfin propozoi dyfishimin e akcizës për verërat ende dhe normat e indeksit mbi produktet e duhanit. Këto dispozita janë të përfshira në projekt masat kryesore në fushën e politikave tatimore për 2017-2019 vjet, shkruan "Kommersant". ...

Lexo më shumë »

Deficiti Modest rekord

Sipas një parashikimi të ri të Komisionit për Buxhet e Kongresit amerikan, deficiti federal amerikan buxhetor në vitin aktual fiskal (përfundon 30 shtator), për të arritur një rekord prej 422.000.000.000 $. Kjo është vlerësimet më modeste e mëhershme (477.000.000.000 $) dhe është ende shumë ...

Lexo më shumë »